
Tiešsaistes skola, kur soli pa solim apgūsi fermentēšanu – ar gataviem kursiem, receptēm, video pamācībām un burbuļojošu kopienu.
Tikai 19 EUR/mēnesī (*pirmajiem 100 dalībniekiem)
Tiešsaistes skola, kur soli pa solim apgūsi fermentēšanu – ar gataviem kursiem, receptēm, video pamācībām un burbuļojošu kopienu.
Tikai 19 EUR/mēnesī
(*pirmajiem 100 dalībniekiem)
Noskaties īsu video, lai redzētu, ko tu iegūsi Fermentēšanas skolā.
Uzreiz pēc pievienošanās saņemsi piekļuvi astoņiem pamata kursiem: dzērieni, kāposti, piens, maize un ievads fermentēšanā. Tie ir praktiski, soli pa solim veidoti video ar receptēm un paskaidrojumiem.
Te vari uzdot jautājumus, dalīties ar savu pieredzi un mācīties no citiem fermentētājiem. Šeit vari būt ziņkārīgs, eksperimentēt un uzdot vistrakākos jautājumus – mēs visi mācamies kopā.

Katru nedēļu pievienojam jaunas receptes, garšu kombinācijas un veidus, kā lietot fermentus ikdienas ēdienos. Iedvesma nāk līdz ar sezonām.
Reizi mēnesī tiekamies tiešraidē, lai kopīgi fermentētu, uzdotu jautājumus un saņemtu atbildes no Baibas. Skaties, dari līdzi un mācies tiešsaistē.

Katru mēnesi skolu apciemo vieslektori – savas jomas profesionāļi, kuri dalās ar unikālām zināšanām un pieredzi. Tev ir iespēja klausīties, jautāt un iedvesmoties.
PIEEJAMS UZREIZ IERAKSTĀ!

Latvijā plašā klāstā un labā kvalitātē pieejami fermentēti piena produkti. Kāda nozīme fermentētiem piena produktiem ir uz cilvēka mikrobioma.
PIEEJAMS UZREIZ IERAKSTĀ!

Maija dalās savā pieredzē, kā fermentētie produkti var uzlabot desertus, mērces un ikdienas gatavošanu. Šī saruna iedvesmos paskatīties uz fermentēšanu kā uz radošu garšu spēli.
PIEEJAMS UZREIZ IERAKSTĀ!

Jūlija Vilcāne pastāstīja par galvenajiem principiem, kas jāievēro, lai garšaugi uz palodzes augtu visa gada garumā.
PIEEJAMS UZREIZ IERAKSTĀ!

Praktiski padomi par pretiekaisuma uzturu – kā ar garšvielām samazināt iekaisuma procesus ķermenī un uzlabot veselību.
TIEŠRAIDE 20. NOVEMBRĪ

Rūtu aicināju uz sarunu par dabīgā ierauga maizi, viņa pastāstīs tieši par plaucējuma maizi, par priekšrocībām un ieguvumiem no dabīgā ierauga maizes.

Mēs neliekam Tev vienkārši sekot receptei. Mēs mācam saprast – kā, kāpēc un ko mainīt, ja viss nenotiek kā iecerēts.

Ar katru jaunu mēnesi nāk jauni fermenti, jaunas idejas un jaunas sarunas. Mēs mācāmies no receptēm, no viesiem un –
viens no otra.

Viena no mūsu lielākajām vērtībām: “neviens nefermentē viens.” Te ir cilvēki, kas atbildēs uz jautājumiem, atzīmēs Tavu pirmo kimči un padalīsies ar savu iecienītāko burciņu vāciņu.
Es zinu, cik viegli ir apjukt, kad sāk fermentēt. Ir tik daudz informācijas, pretrunīgu padomu un bailes kaut ko sabojāt.
Dibinātāja lielākajai fermentēšanas kopienai Latvijā
(11 000+ dalībnieku)
Latvijas Fermentēšanas festivāla idejas līdzautore
Latvijas fermentēšanas draugu biedrība līdzdibinātāja
Vadījusi vairāk nekā 200 lekcijas, meistarklases un kursus
Ikdienā testēju, eksperimentēju un dalos ar receptēm, kas tiešām strādā
— Baiba Rudoviča, Fermentēšanas skolas dibinātāja

Tu vari sākt ar mēnesi vai uzreiz izvēlēties gadu ar atlaidi.
Abos gadījumos vari pārtraukt dalību jebkurā brīdī – bez jebkādām saistībām.

Pieeja 8 kursiem uzreiz (vērtība: 200+ €)
Ikmēneša tiešraides ar Baibu
Vieslektoru lekcijas 1x mēnesī
Jaunas receptes katru nedēļu
Slēgta kopiena un atbalsts
Īpašais piedāvājums pirmajiem 100 dalībniekiem:
vai
Elastīgi un bez saistībām. Pārtrauc jebkurā laikā.

Apvērsums manā virtuvē! Līdz tam biju gatavojusi skābētus kāpostus, taču tagad neskaitāmas kombinācijas dārzeņiem sālsūdenī...Esmu bagāta ar zināšanām un veidojas sava pieredze.

Ļoti laba tēma, nepieciešama cilvēka labbūtībai, komūnas atbalstoša klātbūtne, sirnīgs paldies Baibai par šo skaisto piedzīvojumu!

Man ļoti patika, ka varēja apgūt jauno jebkurā sev brīvā laikā. Uzzināju, ka fermentēt var tik daudz un garšīgi!

Brīnišķīga pieredze. Nekad nebiju domājusi, ka gandrīz katru vakaru vēl došos uz virtuvi apbužināt sēnes vai kaut ko ielikt burkās fermentēties :) Un jo vairāk dari, jo saproti, ka nemaz nav tik sarežģīti, pierod pie tām darbībām!

Sirsnīga pateicība Baibai, kas atklāja man fermentēšanas burvību un vienkāršību, savā meistarklasē dāsni daloties ar praktiskiem padomiem un knifiem, kā arī gardām receptēm! Skābēšana nu ir kļuvusi par ikdienas neatņemamu sastāvdaļu. Mūsmājās īpašā cieņā ir biešu kvass, kas garšo kā lieliem, tā maziem. Uz veselību!

Man ļoti patika kāpostu skābēšanas meistarklase pie Baibas. Novērtēju viņas zināšanas un pieredzi. Visa tā "sāls" ir niansēs un knifiņos. Es arī domāju, ka puslīdz visu zinu, bet izrādās vienmēr var vairāk un labāk. Paldies! Gaidu nākamo meistarklasi.
Šī skola ir domāta gan pilnīgiem iesācējiem, gan tiem, kuri jau kādu laiku fermentē un vēlas paplašināt zināšanas, iedvesmoties un dalīties pieredzē.
Nē. Sāc ar to, kas jau ir mājās – burciņu, dārzeņiem un vēlmi pamēģināt. Skolā atradīsi padomus arī par to, ko un kad vērts iegādāties.
Tu vari mācīties savā tempā. Ja vēlies, vari tikai reizi nedēļā paņemt jaunu recepti. Bet, ja ievelk – saturs ir pieejams jebkurā laikā.
Jā. Mums ir arī sarežģītākas receptes, vieslektoru lekcijas un diskusijas, kas iedvesmo pat ilggadējus fermentētājus.
Lai pievienotos, spied augstāk uz pogas "Uz apmaksu". Ja vēlies noskatīties soli pa solim video instrukcijas, kā veikt apmaksu un reģistrēties slēgtajā platformā, tad SPIED ŠEIT, lai noskatītos video instrukciju.
Uzreiz saņemsi piekļuvi slēgtajai platformai ar visām video pamācībām, recepšu arhīvam un kopienai. Un katru nedēļu – jauns saturs.
Jā. Mēneša abonementu vari atcelt jebkurā brīdī. Gada abonements ir izdevīgāks, taču arī tam nav saistošu pienākumu turpināt pēc gada.
Te atradīsi visu nepieciešamo – pamācības, receptes, atbalstu un kopienu.