Fermentēšanas skola

Tiešsaistes skola, kur soli pa solim apgūsi fermentēšanu – ar gataviem kursiem, receptēm, video pamācībām un burbuļojošu kopienu.

Tikai 19 EUR/mēnesī (*pirmajiem 100 dalībniekiem)

Fermentēšanas skola

Tiešsaistes skola, kur soli pa solim apgūsi fermentēšanu – ar gataviem kursiem, receptēm, video pamācībām un burbuļojošu kopienu.

Tikai 19 EUR/mēnesī

(*pirmajiem 100 dalībniekiem)

Video ieskats

Noskaties īsu video, lai redzētu, ko tu iegūsi Fermentēšanas skolā.

Kas Tevi sagaida Fermentēšanas skolā

Receptes un video kursi

Uzreiz pēc pievienošanās saņemsi piekļuvi astoņiem pamata kursiem: dzērieni, kāposti, piens, maize un ievads fermentēšanā. Tie ir praktiski, soli pa solim veidoti video ar receptēm un paskaidrojumiem.

Dalībnieku forums un grupas čats

Te vari uzdot jautājumus, dalīties ar savu pieredzi un mācīties no citiem fermentētājiem. Šeit vari būt ziņkārīgs, eksperimentēt un uzdot vistrakākos jautājumus – mēs visi mācamies kopā.

Sezonālās idejas un iedvesma

Katru nedēļu pievienojam jaunas receptes, garšu kombinācijas un veidus, kā lietot fermentus ikdienas ēdienos. Iedvesma nāk līdz ar sezonām.

Mēneša tiešraides ar Baibu

Reizi mēnesī tiekamies tiešraidē, lai kopīgi fermentētu, uzdotu jautājumus un saņemtu atbildes no Baibas. Skaties, dari līdzi un mācies tiešsaistē.

Vieslektori

Katru mēnesi skolu apciemo vieslektori – savas jomas profesionāļi, kuri dalās ar unikālām zināšanām un pieredzi. Tev ir iespēja klausīties, jautāt un iedvesmoties.

PIEEJAMS UZREIZ IERAKSTĀ!

Maija Kaire – mikrobioma pētniece un mentore Latvijā

Latvijā plašā klāstā un labā kvalitātē pieejami fermentēti piena produkti. Kāda nozīme fermentētiem piena produktiem ir uz cilvēka mikrobioma.

PIEEJAMS UZREIZ IERAKSTĀ!

Maija Kaire – Konditore un garšu eksperte

Maija dalās savā pieredzē, kā fermentētie produkti var uzlabot desertus, mērces un ikdienas gatavošanu. Šī saruna iedvesmos paskatīties uz fermentēšanu kā uz radošu garšu spēli.

PIEEJAMS UZREIZ IERAKSTĀ!

Jūlija Vilcāne – Dārzniece, agronome, mikrobioloģe

Jūlija Vilcāne pastāstīja par galvenajiem principiem, kas jāievēro, lai garšaugi uz palodzes augtu visa gada garumā.

PIEEJAMS UZREIZ IERAKSTĀ!

Baiba Grīnberga – “Manas Garšas” radītāja & vadītāja, un uztura speciāliste

Praktiski padomi par pretiekaisuma uzturu – kā ar garšvielām samazināt iekaisuma procesus ķermenī un uzlabot veselību.

TIEŠRAIDE 20. NOVEMBRĪ

Rūta Mūrniece – Ķelmēnu maizes vadītāja

Rūtu aicināju uz sarunu par dabīgā ierauga maizi, viņa pastāstīs tieši par plaucējuma maizi, par priekšrocībām un ieguvumiem no dabīgā ierauga maizes.

Kopienā ir spēks

Gatavot ar pārliecību

Mēs neliekam Tev vienkārši sekot receptei. Mēs mācam saprast – kā, kāpēc un ko mainīt, ja viss nenotiek kā iecerēts.

Nepārtraukti augt

Ar katru jaunu mēnesi nāk jauni fermenti, jaunas idejas un jaunas sarunas. Mēs mācāmies no receptēm, no viesiem un –
viens no otra.

Dalīties un atbalstīt

Viena no mūsu lielākajām vērtībām: “neviens nefermentē viens.” Te ir cilvēki, kas atbildēs uz jautājumiem, atzīmēs Tavu pirmo kimči un padalīsies ar savu iecienītāko burciņu vāciņu.

Kāpēc es
izveidoju šo skolu

Es zinu, cik viegli ir apjukt, kad sāk fermentēt. Ir tik daudz informācijas, pretrunīgu padomu un bailes kaut ko sabojāt.

Par mani īsumā:

  • Dibinātāja lielākajai fermentēšanas kopienai Latvijā
    (11 000+ dalībnieku)

  • Latvijas Fermentēšanas festivāla idejas līdzautore

  • Latvijas fermentēšanas draugu biedrība līdzdibinātāja

  • Vadījusi vairāk nekā 200 lekcijas, meistarklases un kursus

  • Ikdienā testēju, eksperimentēju un dalos ar receptēm, kas tiešām strādā

Šī skola ir mana sirdslieta. Un es būšu līdzās, lai Tev fermentēšana kļūtu par ieradumu, kas uzlabo pašsajūtu un veselību.

— Baiba Rudoviča, Fermentēšanas skolas dibinātāja

Dalības maksa

Tu vari sākt ar mēnesi vai uzreiz izvēlēties gadu ar atlaidi.

Abos gadījumos vari pārtraukt dalību jebkurā brīdī – bez jebkādām saistībām.

  • Pieeja 8 kursiem uzreiz (vērtība: 200+ €)

  • Ikmēneša tiešraides ar Baibu

  • Vieslektoru lekcijas 1x mēnesī

  • Jaunas receptes katru nedēļu

  • Slēgta kopiena un atbalsts

Īpašais piedāvājums pirmajiem 100 dalībniekiem:

19€/mēnesī

vai

228 160€/gadā (30% atlaide)

Elastīgi un bez saistībām. Pārtrauc jebkurā laikā.

Atsauksmes

Apvērsums manā virtuvē! Līdz tam biju gatavojusi skābētus kāpostus, taču tagad neskaitāmas kombinācijas dārzeņiem sālsūdenī...Esmu bagāta ar zināšanām un veidojas sava pieredze.

Rita

Ļoti laba tēma, nepieciešama cilvēka labbūtībai, komūnas atbalstoša klātbūtne, sirnīgs paldies Baibai par šo skaisto piedzīvojumu!

Elita P.

Man ļoti patika, ka varēja apgūt jauno jebkurā sev brīvā laikā. Uzzināju, ka fermentēt var tik daudz un garšīgi!

Elita L.

Brīnišķīga pieredze. Nekad nebiju domājusi, ka gandrīz katru vakaru vēl došos uz virtuvi apbužināt sēnes vai kaut ko ielikt burkās fermentēties :) Un jo vairāk dari, jo saproti, ka nemaz nav tik sarežģīti, pierod pie tām darbībām!

Agnese

Sirsnīga pateicība Baibai, kas atklāja man fermentēšanas burvību un vienkāršību, savā meistarklasē dāsni daloties ar praktiskiem padomiem un knifiem, kā arī gardām receptēm! Skābēšana nu ir kļuvusi par ikdienas neatņemamu sastāvdaļu. Mūsmājās īpašā cieņā ir biešu kvass, kas garšo kā lieliem, tā maziem. Uz veselību!

Elīna Megne

Man ļoti patika kāpostu skābēšanas meistarklase pie Baibas. Novērtēju viņas zināšanas un pieredzi. Visa tā "sāls" ir niansēs un knifiņos. Es arī domāju, ka puslīdz visu zinu, bet izrādās vienmēr var vairāk un labāk. Paldies! Gaidu nākamo meistarklasi.

Ilze Lutere, Sertificēta uztura speciāliste

Biežāk uzdotie jautājumi

Kam paredzēta Fermentēšanas skola?

Šī skola ir domāta gan pilnīgiem iesācējiem, gan tiem, kuri jau kādu laiku fermentē un vēlas paplašināt zināšanas, iedvesmoties un dalīties pieredzē.

Vai man vajag speciālu aprīkojumu?

Nē. Sāc ar to, kas jau ir mājās – burciņu, dārzeņiem un vēlmi pamēģināt. Skolā atradīsi padomus arī par to, ko un kad vērts iegādāties.

Cik laika tas prasa?

Tu vari mācīties savā tempā. Ja vēlies, vari tikai reizi nedēļā paņemt jaunu recepti. Bet, ja ievelk – saturs ir pieejams jebkurā laikā.

Vai tas ir piemērots, ja man jau ir pieredze fermentēšanā?

Jā. Mums ir arī sarežģītākas receptes, vieslektoru lekcijas un diskusijas, kas iedvesmo pat ilggadējus fermentētājus.

Kas jādara, lai pievienotos?

Lai pievienotos, spied augstāk uz pogas "Uz apmaksu". Ja vēlies noskatīties soli pa solim video instrukcijas, kā veikt apmaksu un reģistrēties slēgtajā platformā, tad SPIED ŠEIT, lai noskatītos video instrukciju.

Kas notiek pēc pievienošanās?

Uzreiz saņemsi piekļuvi slēgtajai platformai ar visām video pamācībām, recepšu arhīvam un kopienai. Un katru nedēļu – jauns saturs.

Vai es varu atteikties jebkurā laikā?

Jā. Mēneša abonementu vari atcelt jebkurā brīdī. Gada abonements ir izdevīgāks, taču arī tam nav saistošu pienākumu turpināt pēc gada.

Gribi sākt fermentēt?

Te atradīsi visu nepieciešamo – pamācības, receptes, atbalstu un kopienu.